Praleisti ir pereiti prie pagrindinio turinio

KVN: "Karas ir taika" ir komiksai

Vis dar žiūriu KVN: praėjo premjerinės lygos finalas. Štai du mane ypač sužavėję pasirodymai.

Absurdo humorą propaguojanti komanda ir Levo Tolstojaus "Karas ir taika". Parodija rusų kalba.

O štai čia rusų kalbos mokėti nereikia: komiksas scenoje. Labai išradinga.

Komentarai

  1. Šitus mačiau, geruliai :D

    AtsakytiPanaikinti
  2. Tiesa, gal žinai kada vėl prasidės žaidimai, nes, kai supratau, aukščiausioji lyga jau buvo? Aš tokia biškį atitrūkus nuo KVN'o...

    AtsakytiPanaikinti
  3. aukščiausia lyga šiemet dar nesibaigė. spalį prasideda pusfinaliai. spalio 5 d. - pirmasis. tiesa, kad eteris, nežinau.

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Ana Frank "Dienoraštis", arba Holokausto simbolis

O, vargeli... Štai čia tas šedevras, dėl kurio alpsta pasaulis? Anos Frank "Dienoraštis" gula į mano labiausiai pervertintų knygų lentyną.

Interviu su Just. Marcinkevičiumi

Rašytojas Justinas Marcinkevičius ( biografas.lt  nuotr. ) Šiandien ne tik Lietuvos valstybės atkūrimo diena, bet ir pirmosios Justino Marcinkevičiaus mirties metinės. Kažkada seniai seniai (2006 metais, jei tiksliau), teko imti rašytojo interviu vienam uostamiesčio dienraščiui. Įvyko toks blic-pokalbis: rašytojas po sanatorijos Palangoje trumpam užsuko į Klaipėdą, pavargęs, ligotas, kažkas greitosiomis suorganizavo susitikimą, poetas sutiko trumpai pasikalbėti, nors ir nepasiruošęs (paprastai jis pasiruošdavo prieš susitikimą su žurnalistais, jis norėdavo iš anksto gauti klausimus, kuriuos jis apmąstydavo). Perspausdinu interviu.  "Pasigendu dvasingumo..." Pasitempęs, šiek tiek pavargęs nuo gyvenimo, o gal nuo titulų naštos, kalbantis lėtai, pasveriantis kiekvieną iš burnos išsprūstantį sakinį žodžio magas Justinas Marcinkevičius, rodos, garsus ir raides taupo dar neparašytoms knygoms.

Umberto Eco "Fuko švytuoklė", arba Skaitymo kančios

Pasiklydau Umberto Eco smegenų vingių labirintuose. Nespėju paskui jo žodžius ir mintį. Pasimečiau ir pražuvau. Po velnių tą "Fuko švytuoklę"...